Otpadne vode

Otpadne vode

Pronađite rešenje za otpadne vode

Zakonske kazne za zagađivače i sve stroža ekološka reglativa postavljaju sve veće zahteve pred menadžment industrijskih postrojenja. Novčane kazne usled prekoračenja dozvoljenih parametara za ispuštanje u recipijent mogu značajno uticati na profit proizvodne kompanije, a ponekad i blokirati proizvodnju. Zato će poboljšanje u tretmanu otpadnih voda definitivno smanjiti vaše operativne troškove.

Naš cilj je da obezbedimo kompletna rešenja za efikasan i ekonomičan tretman otpadnih voda na industrijskim postrojenjima. To postižemo poboljšanjem kvaliteta ispuštene vode i smanjenjem troškova ispuštanja, kroz umerenu i odgovornu primenu savremenih tehnika za tretman vode.
Industrijske otpadne vode nastaju na proizvodnim postrojenjima nakon upotrebe vode u proizvodnom procesu. Osnovna karakteristika ovih voda je veoma velika raznovrsnost sastava. Dok su sanitarne gradske otpadne vode prilčno homogenog sastava, sastav industrijskih otpadnih voda direktno zavisi od specifičnih karakteristika proizvodnog procesa. Velika je razlika u otpadnoj vodi nastaloj u prehrambenoj industriji, sa otpadnom vodom iz metalske industrije. Zato proces tretmana svake industrijske vode zahteva stručno znanje o procesu i poreklu otpadne vode i inteligentan pristup u rešavanju svakog pojedinačnog slučaja.

Vodoservice d.o.o. će Vam dati stručnu podršku u rešavanju problema otpadnih voda i pružiti redovan servis tokom održavanja unapređenog sistema. Uz podršku stručnih timova svetskih kompanija koje se bave ovom oblašću, sigurni smo da ćemo pronaći rešenje koje premašuje vaša očekivanja.

Imate li dodatnih pitanja?

Slobodno nas kontaktirajte i  porazgovaraćemo o vašim specifičnim potrebama.

Nazovite nas

Call Now ButtonPOZOVITE NAS