Bojan Naćić, osnivač i vlasnik firme Vodoservice d.o.o. je svoj put u industriji tretmana voda započeo u kompaniji koja je globalni lider na ovom polju, US korporaciji GE Water and Process Technologies. Kao diplomirani inženjer tehnologije karijeru je prvo razvijao kao terenski inženjer u brojnim fabrikama u Srbiji i regionu, a zatim kao Account manager i Area manager za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju. 2013 godine odlučuje da pokrene firmu Vodoservice koja se od tada uspešno razvija u ovoj oblasti.

Prateći inovacije na ovom polju i uvek insistirajući na tehnički najboljem rešenju za svoje klijente ubrzo pridobija poverenje najvećih industrijskih fabrika u regionu kao što su: HBIS Group Steel and Iron (Železara Smederevo), Tetra Pak, FIAT, Apatinska pivara, Grundfos, Bosch, Coficab, Impol Seval i mnogi drugi. Uporedo razvija saradnju sa najvećim proizvođačima hemikalija i opreme za tretmane voda znatno povećavajući portfolio roba i usluga, ali uvek prilagođavajući rešenja potrebama kupaca. Poslednjih godina kompaniju vodi u smeru projekata zaštite životne sredine i smanjenja uticaja zagađenja voda iz industrijskih procesa.

Oženjen je i otac dvoje dece. Veliki je entuzijasta za sport, bavi se amaterski trčanjem i iza sebe ima 9 završenih maratona, veliki broj polu maratona i drugih trka.

Časopis Industrija: